VMI HOLLAND BV

VMI HOLLAND BV

Young Engineering werft technisch talent voor:


De corebusiness van VMI is het ontwikkelen en produceren van machines voor de auto- en truckbandenindustrie en hierin is zij wereldwijd marktleider. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. VMI met haar hoofdkantoor in Epe heeft momenteel wereldwijd ruim 600 medewerkers en nevenvestigingen in China, de Verenigde Staten en Duitsland. VMI wordt gekenmerkt door een informele cultuur en multidisciplinair teamwork. Dit resulteert in een platte organisatie met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

VMI biedt haar werknemers zelfstandige en verantwoordelijke functies met veel ruimte voor eigen initiatief. De cultuur wordt mede bepaald door de dynamiek van de markt en de complexiteit van haar producten. Dat VMI daarbij ruime opleidingmogelijkheden en een collegiale werksfeer biedt, spreekt vanzelf. En…last but not least… VMI ligt in een schitterende file-vrije woon- en werkomgeving. 

Deel dit bedrijf
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Nieuwste vacatures
Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Inregio Enschede
Inregio Tilburg
Inregio Tilburg
Inregio Zevenaar
Inregio Zevenaar
Uitgebreid zoeken
Remia C.V. SMT (Service Machinery Trucks) ARCADIS Hollander Techniek Almelo Hopmann Liftservice Vergeer Holland Bel Leerdammer b.v. Imtech NV (failliet) VDL Groep Hoofdkantoor Grontmij Nederland BV
© Young Engineering Werktuigbouwkunde 2018  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Contact  |  Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Young Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close